Adidas
Tubular landingpages
& Bannercampagne

Voor TUBULAR hebben we in plaats van een Campaign Landing Page, een gemodificeerde (enhanced) Product Listing Page gebouwd. Bezoekers konden daardoor direct tot aanschaf van nieuwe TUBULARS overgaan en hadden geen extra clicks nodig om naar de PLP te gaan, wat conversie sterk verhoogde. Om de impact van de campagne hoog te houden en in-line met de banner campagne, waren alle 3D gemodelleerde elementen met parallax effecten geanimeerd, waardoor er tijdens het scrollen het effect ontstond van langzaam afbrokkelend beton. De campagne is uiteindelijk opgezet in 14 markten en 12 talen.

Door het animeren van 3D gerenderde elementen over het gehele scherm creƫerden we een interactieve ervaring waarbij de nieuwe TUBULAR centraal staat. Door de interactie te linken aan scroll/swipe positie werd de gebruiker geprikkeld de pagina, en dus ook de nieuwe lijn sneakers, verder te ontdekken.


Banners , Social & Newsletters

Voor de Europese markt hebben we een serie banners en newsletters gemaakt met de urban esthetiek van TUBULAR. Losse elementen waren zo geanimeerd dat de aandacht naar de nieuwe sneakers werd geleid - ook in de klein formaat banners en alles altijd in minder dan 200Kb!