Adidas ZXFLUX Landingpages & Bannercampagnes

Na het succes van de TUBULAR lancering hebben we dezelfde principes toegepast bij de lancering van de nieuwe lijn ZX FLUX sneakers (nu wel met een mobile first benadering). In plaats van het gebruik van video (wat niet direct werkt op tablets), hebben we afzonderlijke elementen 3d gemodelleerd en geanimeerd met HTML5 Canvas. Alle elementen reageerden op interactie van de gebruiker en bouwden langzaam op na laden van de pagina. De campagne is uiteindelijk opgezet in 14 markten en 12 talen. Voor diverse affiliates zijn er custom homepage interstitials gebouwd (VICE, Konbini).


Door het animeren van 3D gerenderde elementen over het gehele scherm creƫerden we een interactieve ervaring waarbij de nieuwe ZX FLUX centraal staat. Door de interactie te linken aan scroll/swipe positie werd de gebruiker geprikkeld de pagina, en dus ook de nieuwe lijn sneakers, verder te ontdekken.

Banners & Social

Voor de Europese markt hebben we een serie banners gemaakt met de moderne en heldere esthetiek van ZX FLUX. Losse elementen waren zo geanimeerd dat de aandacht naar de nieuwe sneakers werd geleid - ook in de klein formaat banners en alles altijd in minder dan 200Kb!